Бігун: У Коцюбинському депутат Нових облич влаштував погром у кафе (Оновлено 17:00)

0

У селищі Коцюбинське Київської області депутат селищної ради від партії Нові обличчя Анатолій Столяр розтрощив кафе “Парадеус” після того, як не зміг розрахуватися.  Про це повідомила власниця приміщення Надія Бігун.

Зауважимо, що депутат Нових облич сам собі на життя не заробляє – живе за рахунок батьків, про що свідчать його декларації 2014 та 2015 років. За словами Бігун, 21-літній безробітний Столяр завітав до кафе, щоб з друзями відсвяткувати свою перемогу на дострокових виборах, які відбулися 17 липня.

“Без грошей у кишені він вирішив відсвяткувати за рахунок закладу, використавши свій статус депутата, щоразово наголошуючі про це. Та не тут то було, не ті часи для бізнесу, щоб пригощати шантрапу. Наприкінці друзяки поодинці почали робити ніжки, тож розрахунок випав на долю депутата, ось тут і почалося! Він зателефонував друзям і поки чекав гроші,так як його не випускали з закладу, даремно часу не гаяв – почав бити меблі та викидати з балкону,” – пише у соцмережі Бігун 19 серпня, саме у цей день новообраних депутатів ввели в повноваження.

Безымянный

Свою перемогу на виборах Столяр вирішив відсвяткувати.

Безымянный

Ця подія змусила встановити відеонагляд. Надія Бігун пообіцяла, що 22 серпня подасть заяву до Національної поліції. Також жінка має намір звернутися до постійної комісії Коцюбинської селищної ради з питань регламенту, депутатської етики, правопорядку та законності щойно її сформують.

“Злочин депутата не має пройти безкарно”, – наголошує Бігун.

У свою чергу депутат Коцюбинської селищної ради Євген Домбровський, який вже не першу каденцію спеціалізується на питаннях депутатської етики та дотримання законності й правопорядку, підтримав наміри потерпілої.

“Я переконаний, що депутати розглянуть ситуацію і, якщо свідки підтвердять факти, викладені пані Бігун, то наша створена в подальшому регламентна комісія рекомендуватиме меру Ірпеня Володимиру Карплюку негайно відкликати свого представника з Коцюбинської ради,” – наголосив Домбровський.

Після того, як завдяки Громаді Приірпіння та Інтернет-користувачам ситуація набула розголосу, у Парадеус прийшов депутат, який і не думав весь цей час протягом місяця вибачатися чи розраховуватися за побиті меблі.

Без імені

Згодом у соцмережі прихильники Нових облич, які з 17 по 22 серпня цей факт не заперечували жодним чином, після того, як за словами Бігун, Нові обличчя відшкодували збитки, почали все заперечувати і запостили фотографії Столяра із кафе Парадеус у день, коли, за словами Бігун, Столяр саме прийшов, щоб вибачитися і розрахуватися.

Без імені

Але навіть Нові обличчя запостили цитату працівників, які визнавали, що погром таки був, просто на нього не звернули тоді належної уваги.

Без імені

Заперечення фактів, які навела Бігун, викликали в жінки обурення.

Без імені

Зауважимо, що Столяр отримав повістку з вимогою з’явитися на призовну дільницю під час передвиборчої кампанії. За інформацією джерел “Громади Приірпіння” вручити повістку депутату було доволі складно.

Безымянный

Комісія встановила, що депутат Столяр придатний до військової служби за місяць до виборів.

Безымянный

Нагадаємо, що повістку отримував, як повідомлялося раніше, і Володимир Карплюк – міський голова Ірпеня та голова партії Нові обличчя.

Безымянный

Про це повідомлялося ще рік тому, але керівник партії на фронт не пішов. Залишившись в тилу Карплюк жодного разу не відреагував на порушення закону й неправомірне застосування сили своїх однопартійців і по відношенню до виборців, і по відношенню до селищної голови Ольги Матюшиної.

Нагадаємо, у лютому цього року депутат Коцюбинської селищної ради від партії Нові обличчя Павло Назарук напав на Коцюбинського селищного голову Ольгу Матюшину та заламав їй під час виконання посадових обов’язків руку. Жодного покарання соратник Володимира Карплюка досі так і не поніс.

Згідно із соціологічним опитуванням, проведеним центром соціальних досліджень “Софія”, кожен десятий мешканець селища вважає незадовільну роботу правоохоронних органів однією із найгостріших проблем у Коцюбинському. Зауважимо, що після обшуків в його будинку у справі щодо дерибану 890 га лісу під Києвом чиновник повернувся в Україну, проте й досі не отримав оголошення про підозру.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539