ГПУ: 14 га лісу Бучі під арешт

0

За клопотанням прокуратури на бучанські землі накладено арешт. Печерський суд унеможливив подальше розпорядження землями в межах 14 га земель комуніста Ігоря Калєтніка.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Арешт накладено на період досудового розслідування в рамках кримінального провадження за фактом незаконного вилучення земель лісового фонду та змін їх цільового призначення.

Картинки по запросу бучанський ліс

“ГПУ продовжуються вживатись заходи щодо поновлення прав та законних інтересів мешканців Бучі Київської області, а також держави при розслідування кримінального провадження за фактом незаконного вилучення земель лісового фонду та змін їх цільового призначення в межах Бучанської селищної ради площею 890 га, з подальшим незаконним переведенням вказаних земель до земель житлової та громадської забудови”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, наприкінці липня в маєтку мера Бучі Анатолія Федорука був проведений обшук. Його підозрюють у незаконному розпорядженні державним майном та перевищенням службових повноважень.

Безымянный

Досудове розслідування у справі триває.

 

Tagged with: ,

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539