Святкування дня Ірпеня: Олексюк Карплюку “подавишся тварь “

0

Мер Ірпеня Володимир Карплюк святкує день Ірпеня. У цей же час відбуваються суди, які визначають не лише міру запобіжного заходу його куму екс-регіоналу Анатолію Федоруку та секретареві Бучанської ради, який балотувався від партії “Нові обличчя”, Василеві Олексюку, а й те, чи відсторонювати чиновників від посади.

Як стало відомо, секретаря ради – Олексюка таки відсторонили від посади. Він теж перебуває під домашнім арештом.  Святковий настрій Карплюка Олексюка відверто обурює. Це видно з коментарів у соцмережі.

“Якщо з якихось причин ви зараз не на стадіоні “Чемпіон” в Ірпені, вмикайте пряму трансляцію концерту до Дня міста. Виступатимуть Джамала, Бумбокс, Олександр Пономарьов. Зі святом, друзі! Дякую, що ми сьогодні разом!” – йдеться на сторінці Карплюка.

Олексюк, який на цей час перебував в Печерському суді, на такий заклик голови своєї партії відреагував досить агресивно:

“Все проходить, і це пройде. Подавишься, тварь!”

1

Коментарі Олексюка під постом Карплюка вподобала колишня його соратниця по будівельному бізнесу та за сумісництвом дружина Федорука Людмила Федорук.

4

Щоправда, через деякий час агресивні коментарі Олексюка зникли. Їх міг видалити той, хто писав або ж сам Карплюк.

Деякі користувачі засумнівалися, що Олексюк звертається так агресивно саме до Карплюка, але під постом депутата Ірпінської ради від партії “Нові обличчя” Максима Плешка Олексюк детальізував і пояснив, чому не поділяє святкового настрою мера, “який стояв під Божим Хрестом”.

“Поки ви святкуєте, в Печерському суді, судять ваших сусідів. І ваш мер, який стояв під Божим Хрестом і давав перед Богом зобов’язання , спокійно попиває коньячок і слухає концерт! За все будете відповідати перед Богом!Святкуйте…. “, – пише депутату Максиму Плєшку Олексюк.

1

Василь Олексюк з Бучі особисто приїздив до Коцюбинського, щоб підтримати тутешніх депутатів від “Нових облич”, але так і не дочекався їхньої підтримки, коли його судили.

1

15 жовтня, у суботу, адвокат Федорука Олександр Провоторов в суді вирішив викликати на допит в якості свідка генпрокурора Юрія Луценка, про це у соцмережі повідомила народна депутатка Ольга Червакова.

“Анатолій Федорук та його соратники в своїй неадекватності перевершили пізнього Януковича часів істеричного заклику “Астанавітєсь”. Сьогодні в суді вони влаштували вакханалію, спочатку зажадавши відводу судді за те, що той присудив Федоруку домашній арешт з браслетом. А потім – вже зусиллями нового судді – задовольнили два абсурдних клопотання про виклик Генпрокурора на допит як свідка по справі”, – пише Червакова.

1Слухання справи по відстороненню від посади Федорука перенесли на вівторок, 18 жовтня.

Нагадаємо, 22 липня, коли в маєтках Федорука та Карплюка були обшуки, останнього попередили й він втік до того як правоохоронці увійшли в дім і встиг виїхати за кордон, не поперелдивши кума, який живе по сусідству.

Тоді Анатолій Федорук наголосив, що на кума не ображається. Згодом Карплюк повернувся в Україну. За кілька місяців, 11 жовтня, Федоруку та секретареві Бучанської ради Олексюку вручили підозру й обрали міру запобіжного заходу – домашній арешт.

“Громада Приірпіння” продовжує стежити за перебігом подій й оперативно інформувати читачів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539