Активісту, який прийшов на діалог з Януковичем, обіцяли поламати ноги

0

Не в шутку, а всерьёзКоцюбинчанин Андрій Скіпальський сьогодні вирішив поставити гаранту питання щодо збереження Біличанського лісу.

“Спочатку 40 хвилин дзвонив по гарячий лінії. Потім побіг на майдан. зразу підійшов до “керуючого” журналіста, показав документи, про “державність” проблеми і що це стосується Києва. Моє питання – збереження Біличанського лісу, а саме коли Президент підпише указ за про статус природного пакту території у 6,5 тис. га. Воно перспективне та має конкретне рішення, яке лежить у площині планів пана Президента. Я щиро хотів привернути увагу гаранта до мега-проблеми Києва, яку він можу вирішити на покоління вперед одним своїм підписом,” – розповідає на своїй Facebook-сторінці Скіпальський.

Громадському активісту Андрію Скіпальському, який вирішив вступити в діалог з президентом Віктором Януковичем, обіцяли на майдані поламати ноги, повідомляє “Свідомо“.

“Я спробував підібратися до ведучого і поставити своє запитання. Мене почали відштовхувати молодики в чорних шапках і куртках. Відтіснили з першого ряду. Почали за мною бігати і “охороняти”. Коли я спробував таки прорватися – до мене знову підійшли хлопці і прошепотіли “Відійди, бо ноги поламаємо”, – розповів Скіпальський.

На Майдані зібралося близько півсотні людей, які хотіли поговорити з президентом. Але таку можливість отримали тільки двоє.

Натомість в натовпі чулося: “Це все фарс та театральна постановка”. Також ті, хто присутній на Майдані, стверджують, що у натовпі побачили людей зі спільноти Аделаджі, які захоплювали громадську раду при КМДА та керували побиттям активістів на Головпоштамті.

“Залишається ряд питань: як таке могли допустити? Кому це вигідно? Чому три десятки молодиків керують подією Президента України? Я переконаний, що мене відштовхували не через характер запитання, а через тупіть та наглість якихось бандитів, які собі дозволяють таке перед камерами усієї країни,” – зазначає у своєму дописі очільник ГО “Життя” Андрій Скіпальський.

Журналіст каналу “Інтер” Максим Драбок, який веде включення з Майдану, зазначив у інтерв’ю “Телекритиці”: “Тут тривають сутички між тими, хто хоче поставити запитання,  людьми у штатському, людьми спортивної тілобудови та всіма. Довелось  ледь не матом розганяти людей,  щоб створити нормальну атмосферу”.

Нагадаємо, сьогодні відбувся прямий ефір проекту “Діалог з країною“, у якому Президент України Віктор Янукович з нагоди третьої річниці своєї інавгурації спілкувався з громадянами країни. У різних регіонах під час прямого ефіру працює 18 журналістів, які допомагають громадянам ставити запитання  пану Януковичу.

За матеріалами “Української правди”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539